Toimitilaremontit

IMG_0777 (1)

Toimitilaremontit

Vaihtuiko vuokralainen vai tarvitsisitko muuten päivitystä toimitilojen ilmeeseen? 

Toteutamme kaikki toimitilaremontit ravintolasta varastohalliin rivakasti ja sinun eurojasi säästäen. 

 

Palvelumme

Toimistot

Muutostyöt
Keittiö- ja sosiaalitilat
Pintaremontit

Ravintolat ja hotellit

Hotellihuoneet
Yleiset tilat ja aulat
Ravintolat

Myymälät

Faceliftit
Brändi-ilmeet
Käyttötarkoituksen muutokset

Tuotantotilat

Varastotilat
Tuotantotilat
Sosiaalitilat

Järkevät kustannukset

Tiedostamme, että toimitiloja remontoidessa Excel ja eurot on usein mikä puhuu, kun tiloille pitäisi saada järkevä tuotto samaan aikaan, kun tilat haluttaisiin kuitenkin mahdollisimman hyvännäköisiksi ja toiminnallisiksi.

Me ymmärrämme sinun tarpeitasi ja autamme sinua löytämään ne hankkeeseen piilotetut ylimääräiset kustannuserät, jotka rasittavat turhaan Exceliä, mutta joista ei ole hyötyä itse lopputulokselle.

Aika on myös usein rahaa toimitilojen suhteen, kun jokainen päivä, viikko ja kuukausi minkä toimitila on pois käytöstä on aina kuluerä. Tämän takia usein toimitilaremontin toivotaankin olevan valmis mieluiten jo huomenna. Olemme hioneet oman toimintamme tämän silmällä pitäen niin, että tilat saadaan rivakasti kuntoon ja tuottamaan.

Suunnitelmat sinulta tai meiltä

Tehdyt suunnitelmat määrittelevät pitkälti koko rakennushankkeen kustannukset. Minkä takia autamme sinua mielellämme jo suunnitteluvaiheessa.

Jos sinulla on kuitenkin jo valmiit suunnitelmat niin annamme mielellämme kokonaishintatarjouksen ja aikataulun työllesi.

Mikäli havaitsemme suunnitelmissasi tarpeettoman kalliita rakenne- tai talotekniikkaratkaisuja niin saat myös vaihtoehtoiset kustannukset edullisemmasta toteutuksesta.

Jos sinulla ei ole valmiita suunnitelmia niin teemme toimitilaremontteja myös suunnittelun ja toteutuksen sisältävinä kokonaistoimituksina. Tällöin riittää, että sinä määrittelet vain mitä tulisi remontoida ja minkälaista lopputulosta odotat, jonka jälkeen me vastaamme kaikesta muusta.

Yhdessä tehden

Toimitalaremonteissa on usein monta liikkuvaa osaa, kun tilojen tulevien käyttäjien mielestä remontin tulisi olla jo valmis, kiinteistön muiden käyttäjien mielestä remonttia ei mielellään saisi olla ollenkaan tai ainakin se pitäisi tehdä äänettömästi ja häiriöttömästi. Puhumattakaan tietysti tilaajista, suunnittelijoista ja valvojista, joilla on myös omat sanansa sanottavana hankkeen eteenpäin viemiseksi.

Me tiedostamme, että toimitilojen kanssa kaikkien tarpeet tulee huomioida ja löytää ne kompromissit työntekemisellä, että kaikille jää hyvä mieli hankkeesta ilman, että hankkeen aikataulu, kustannukset tai laatu kärsii.

 

 

#laadukkaasti = dokumentoidusti

Nopeuden lisäksi toimitilaremonteissa haetaan usein myös hyvää laatua ja erinomaista viimeistelyä, kun toimitilat ovat pelkkien seinien lisäksi myös osa yrityksesi imagoa.

Tämän takia olemme kehittäneet työvaihekohtaisen dokumentointijärjestelmän, jossa kaikki peittyvät työvaiheet dokumentoidaan valokuvin, jolloin voit olla varma, että hommat on tehty kerralla oikein ja kunnolla. Tällöin liiketoimintasi ei häiriinny ylimääräisistä takuukorjauskierroksista ja tarvittaessa voit palata katsomaan vaikka, että missä kohtaa se vesiputki menikään siellä seinän sisällä?

Samalla, kun sinä nautit tyylikkäistä uusista toimitiloistasi niin dokumentoinnin ansiosta me voimme seistä sloganimme #laadukkaasti takana ylpeinä. Eli tässäkin kaikki voittaa.

Tarkemmin yrityksemme laatuun voin tutustua laatusivullamme.

Tehty työ puhuu puolestaan

Voimme varmaan puhua vaikka koko päivän siitä kuinka hyvin tulemme tekemään sinun toimitilaremonttisi ja hienoista laadunvarmistusjärjestelmistämme. 

Luulen kuitenkin, että todellisuudessa sinut vakuuttaa parhaiten jo tehdyt työmme ja tyytyväiset asiakkaamme, joihin voit tutustua refenssisivuillamme tai alla.

 

Käyttötarkoituksen muutos

Asuntolasta rakennettiin nuorten perhekotiyksikkö 4 kuukaudessa

Yökerhosta ravintola ja kokoustilojen uudistus

Hotelli Sveitsin ravintola- ja kokoustilojen muodon muutos

Toimitilaremontti käyntiin?

Lähdetäänkö tekemään yhdessä hyvää jälkeä ja onnistunutta projektia mikä vedetään läpi hymyssä suin?

Jos sinulla on valmis tarjouspyyntöaineisto niin lähetä se osoitteella tarjouspyynnot@ferol.fi tai tarjouspyyntölomakkeellamme.

Jos haluat ensin keskustella yksityiskohdista tarkemmin niin toimitusjohtajamme Paulus vastailee numerossa 045 356 8388 kaikkiin kysymyksiisi.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää