Rekrytointi

IMG_0777 (1)

Liittyisitkö mukaan?

Kun Ferolin 10-vuotisjuhlissa kysyttiin miksi porukka viihtyy niin vastauksissa korostui, että Ferol on kuin perhe meille.

Jos sinä haluat olla muutakin kuin resurssi ja rivi Excelissä niin lue ihmeessä lisää miltä meidän yhteinen taival voisi näyttää.

Mitä meillä on sinulle pähkinänkuoressa

Olet kuin perheessä eli lämminhenkinen ja auttava tunnelma missä ollaan aina valmiina jeesaamaan

Ajatuksemme on, että yksi työnjohtaja ja yksi porukka hoitaa projektin itsenäisesti alusta loppuun. Eli sinuun luotetaan

Aina voi kysyä apua ja toivottavasti sinäkin olet aina valmis auttamaan muita jakamalla tietosi ja taitosi niin yhdessä olemme parempia

Kiinnostaako tarjouslaskenta, hankinnat, projektijohto? Meillä saat ja pääset kokeilemaan eri juttuja ja kehittymään.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino on meillä tärkeää. Eli tehdään työt tehokkaasti ja lähdetään sitten kotiin oikean perheen luo

Kehitytään yhdessä

Meillä on (vielä) pieni porukka, mutta haluamme kehittyä niin yksilöinä kuin joukkueenakin.

Jos olet toimihenkilö tämä näkyy siinä, että pääset kokeilemaan halutessasi laajastikin eri rakentamisen osa-alueita kuten hankintoja, tarjouslaskentaa, suunnittelun ohjausta, projektijohtoa ja sitä kautta kehittymään ammatillisesti.

Jos taas olet kiinnostunut oikeista töistä niin työmaillamme pääset tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä kirvesmiehen töistä, laattatöihin, maalauksiin ja kaikkiin muihin sisä- ja ulkoremontoinnin työtehtäviin.

 

Tasapainoa

Ajatuksemme on, että elämän ei pidä olla pelkkää työntekoa vaan valtaosalle meistä kaikista arvokkain odottaa kuitenkin kotona meitä iltaisin.

Tämän takia ajatuksemme työnteosta on, että tehdään hommat tehokkaasti päiväsaikaan ja mennään illaksi kotiin.

Tarvittaessa toimihenkilöt voivat olla myös etätöissä eli turhan päiten ei tarvitse tulla konttorille tai työmaatoimistolle notkumaan vaan tehdään niin kuin on järkevää.

Miltä kuulostaa olisiko sinun juttu?

Jos meidän tekeminen alkoi tuntua sinun jutultasi olisiko aika hakea mukaan?

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole suoraan vapaana mitään työtehtävää, mutta laita Paulukselle sähköpostia (paulus.ilvesmaki@ferol.fi) tai soittele 045 356 8388 niin katsotaan josko sinulle järjestyisi kuitenkin hommia.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää