Peruskorjaukset

Peruskorjaukset räätälöitynä sinulle

On tarpeenasi sitten kylpyhuoneiden korjaus tai koko kiinteistön korjaus vesikatosta lähtien – Olemme me valmiit tarttumaan haasteeseen.

Kokemus

Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia kerrostalojen peruskorjauksia Suomen suurimmille kiinteistön omistajille kuten Asuntosäätiölle kuin yksittäisille taloyhtiöillekin. Eli meillä on tarvittava kokemus auttaa myös sinua onnistumaan kiinteistösi korjaushankkeessa.

Kustannustietoisuus

Peruskorjaukset on usein isoja sijoituksia eikä ole sama mitä hanke maksaa. Pidämme sinun eurot mielessäsi, jotta et päädy maksamaan turhasta vaan vain järkevistä korjauksista mitä kiinteistösi kaipaa.

Viestintä

Sinulle on varmasti tärkeää, että puhumme samaa kieltä olit sitten rakennusalan ammattilainen, isännöitsijä, hallituksen jäsen tai asukas. Siinä missä sinulle niin meillekin on tärkeää, että vaikeimmistakin teknisistä pulmista saadaan puhuttua selkokielellä, löydetään parhaat ratkaisut ja kerrottua asiat niin, että se vanhinkin asukas ymmärtää miksi ja mitä ollaan tekemässä.

 

Palvelumme

Huoneistot

Kylpyhuoneet
Keittiöt
Pintaremontit

Yhteiset tilat

Porraskäytävät
Kerhohuoneet
Varastotilat

Julkisivut ja vesikatot

Vesikatot
Julkisivut
Parvekkeet

Piharakenteet

Salaojat
Piharakennukset
Piha-alueet

Järkevät kustannukset

Peruskorjaus on iso investointi ja harvoin se kannattaa maksoi mitä maksoi.

Olennaista onkin löytää kustannustehokkaat ratkaisut missä saadaan samaan aikaan korjattua talon rakenteet uudenveroisiksi, mutta pidettyä kuitenkin kustannukset kohtuullisina.

Eli suomeksi "Käytetään rahaa viisaasti eikä makseta turhista asioista"

Me autamme sinua mielellämme löytämään tarpeiisisi sopivat kustannustehokkaat ratkaisut, joilla saadaan paikat kuntoon ilman järkevillä kustannuksilla.

Suunnitelmat sinulta tai meiltä

Tehdyt suunnitelmat määrittelevät pitkälti koko rakennushankkeen kustannukset.

Me teemme urakoita niin sinun valmiiden suunnitelmien pohjalta, jolloin saat meiltä kokonaishintatarjouksen ja aikataulun työllesi.

Mikäli havaitsemme suunnitelmissasi tarpeettoman kalliita rakenne- tai talotekniikkaratkaisuja niin annamme sinulle mielellämme myös vaihtoehtoiset kustannukset edullisemmasta toteutuksesta.

Jos sinulla ei ole valmiita suunnitelmia niin teemme peruskorjauksia myös KVR-urakkamuodolla (kokonaisvastuurakentaminen), missä otamme vastuullemme niin suunnitelmat kuin toteutukset, jolloin sinulta riittää vain määritelmät siitä, että mitä tulisi korjata ja minkälaista lopputulosta odotat, jonka jälkeen me vastaamme kaikesta muusta.

Asukasta kuunnellen

Suurempi kiinteistön peruskorjaus teknisen haasteen lisäksi on myös aina iso mullistus asukkaille, minkä takia asukas on toiminnassamme keskiössä. Harva asukas, kun nyt varsinaisesti riemastuu kuullessaan, että paikat laitetaan remonttiin ja usein olisi syytä lähteä omasta kodista evakkoon..

Tämän takia pidämme ennen hankkeen aloitusta asukasinfon missä tavoitteena on saada kaikki kartalle: "Miksi, milloin ja mitä tapahtuu?"

Ettei homma jäisi myöskään pelkät kuulopuheen varaan niin toimitamme asukasinfon lisäksi kattavan infopaketin mistä asukas näkee miten remontti vaikuttaa juuri hänen elämään.

Itse urakan aikana kulmakivenä on useammankin isännöitsijän suusta tulleet sanat "Tiedotusta ei voi olla ikinä liikaa" sekä pitävät ja rivakat aikataulut.

#laadukkaasti = dokumentoidusti

Sinä haluat varmasti, että työ tehdään laadukkaasti ja kerralla oikein? Niin mekin

Tämän takia olemme kehittäneet työvaihekohtaisen dokumentointijärjestelmän, jossa kaikki peittyvät työvaiheet dokumentoidaan valokuvin, jolloin sinä voit vuosienkin jälkeen palata katsomaan, että miten ne salaojat nyt olikaan tehty tai missä kohtaa se vesiputki menikään siellä seinän sisällä?

Dokumentoinnin avulla voimme varmistaa, että sinä saat laadukkaan lopputuloksen ja jotta me voimme seistä sloganimme #laadukkaasti takana ylpeinä.

Viikkoraportti pitää sinut kartalla

Tärkein väline mikä pitää sinut kartalla työn etenemisestä on viikottain sinulle toimitettavat laaturaportit mihin olemme koostaneet viikon ajalta valokuvat työvaiheista sekä tiedot mahdollisista muista laadunvarmennustoimenpiteistä.

Näin sinä voit olla levollisin mielin vaikka laiturin nokassa ja kuitenkin tiedät missä mennään.

Tarkemmin yrityksemme laatuun voit tutustua laatusivullamme.

Tehty työ puhuu puolestaan

Voimme varmaan puhua vaikka koko päivän siitä kuinka hyvin tulemme tekemään sinun peruskorjaushankkeesi ja hienoista laadunvarmistusjärjestelmistämme. Luulen kuitenkin, että todellisuudessa sinut vakuuttaa parhaiten kuitenkin jo tehdyt työmme ja tyytyväiset asiakkaamme, joihin voit tutustua refenssisivuillamme.

Tässä kuitenkin pari viimeisintä peruskorjaushankettamme nostoina.

 

Valakkakuja, Helsinki

Pienkerrostalon peruskorjaus

Sokinsuontie 9, Espoo

Kahden kerrostalon peruskorjaus

Peruskorjaus käyntiin?

Lähdetäänkö tekemään yhdessä hyvää jälkeä ja näyttämään asukkaille, että peruskorjaushanke voidaan vetää läpi hymyssä suin?

Jos sinulla on valmis tarjouspyyntöaineisto niin lähetä se osoitteella tarjouspyynnot@ferol.fi tai tarjouspyyntölomakkeellamme.

Jos haluat ensin soitella meille ja keskustella yksityiskohdista tarkemmin niin soittele toimitusjohtajallemme Paulukselle numeroon 045 356 8388.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää