Ferol

Olemme vuonna 2012 perustettu pääkaupunkiseudulla ja uudenmaan alueella toimiva korjausrakentamisen asiantuntijayritys. 

Keskitymme erityisesti korjausrakentamisen pääurakointiin ja sitä tukeviin tutkimus- ja suunnittelupalveluihin. Pääosin projektimme koostuvat tilaajien valmiiden suunnitelmien pohjalta toteuttavista kokonaisurakoista.

Jos kaipaat tilaajana kokonaisvaltaisempaa palvelua niin tarjoamme myös suunnittelun ja toteutuksen käsittäviä kokonaistoimituksia, jolloin saat yhden luukun periaatteella koko korjaushankkeesi meiltä ja sinulla on koko ajan yksi yhteyshenkilö, joka pitää projektisi langat käsissään.

Projektimme

Vahvuusalueemme on projektijohto, jolta onnistuu monenlaiset korjaushankkeet. 

Yleisimmät projektit meille on asuintalojen peruskorjaukset, sisäilmakorjaukset sekä toimitilaremontit.

Projektien koot ovat aina yksittäisistä kosteusvaurioituneista kylpyhuoneista kokonaisten kerrostalojen saneerauksiin eli euroina projektiemme kokoluokka on noin 50 000 – 5 000 000 euroa.

Paremmin projekteihimme pääset tutustumaan referenssisivullamme.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat lukuiset taloyhtiöt ja yritykset, joista alla esiteltynä muutamia.

Talous ja henkilöstö

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 4,8 miljoonaa euroa ja tänä vuonna olemme tavoittelemassa noin 5,0 miljoonan euron liikevaihtoa.

Luottoluokituksemme on AA ja olemme Asiakastiedon Suomen Vahvimpien yritysten listalla. 

Eli olemme taloudellisesti luotettava kumppani hankkeellesi.

Henkilöstömäärämme on kasvanut tasaisesti liikevaihdon tahdissa ja tällä hetkellä työllistämme 8 toimihenkilöä ja 10 rakennustyöntekijää sekä noin 30 – 40 alihankkijan työntekjiää projektiemme työntekijätarpeesta riippuen.

#Laadukkaasti

Rakentamisen laatu puhuttaa usein julkisessa keskustelussa. Minkä takia olemme ottaneet laadun kaikessa tekemisessä kulmakiveksemme sloganiamme #laadukkaasti myöten.

Ettei se jäisi pelkäksi sanahelinäksi niin olemme tuoneet laadun myös käytäntöön. Laatumme onkin ulkopuolisen Rakentamisen Laatu Ry:n varmentama ja meillä on heidän myöntämänsä RALA-pätevyys osoituksena tästä.

Varsinainen laadunvarmistuksemme perustuu kaikkien työvaiheiden dokumentointiin Kotopro-järjestelmällä. 

Tarkemmin voit lukea laadun varmistuksestamme laatusivultamme.

Yhteiskuntavelvoitteet

Kuulumme vastuullisena toimijana Tilaajavastuu.fi palveluun, josta voit tarkistaa ajantasaiset tilaajavastuulainmukaiset todistuksemme, koska tahansa.

Rakennusalaa koskevan tiedonantovelvollisuuslain mukaiset työntekijä- ja urakkatiedot toimitamme automaattisesti verottajalle kuukausittain käyttämällä rakennusalalle suunnattua Talosofta toiminnanohjausjärjestelmää.

 

Ympäristö

Olemme sitoutuneet toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen. 

Toiminnassamme se näkyy niin järkevissä ympäristöarvot huomioivissa hankinnoissa, kuin työmaiden jätteen määrän minimoinnissa ja lajittelussa.

Näin huolehdimme omalta osaltamme, että hiilijalanjälkemme ja vaikutuksemme ympäristöön ovat niin pienet kuin rakentaessa on mahdollista.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää