Yritys

Ferol Oy on vuonna 2012 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamiseen keskittynyt asiantuntijayritys, jonka päätoimialaa on korjausurakointi sekä korjauskohteisiin liittyvät tutkimus- ja suunnittelupalvelut.

Toimimme pääurakoitsijana noin 20 000 – 3 000 000 euron arvoisissa korjausrakennuskohteissa tilaajien valmiiden suunnitelmien pohjalta.

Jos hankkeesi on vasta alkumetreillä ja kaipaat koko hankkeellesi ”avaimet käteen” toteuttajaa niin toimitamme myös kokonaisvaltaista palvelua sisältäen koko hankkeen suunnittelun ja toteutuksen.

 

Asiakkaat

Asiakkainamme ovat lukuisat taloyhtiöt, yritykset ja yksityishenkilöt joista alla esiteltynä muutamia:

  • Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
  • Consti Oyj
  • Kiinteistötahkola Oy
  • MGS-Investment Oy
  • SRV Rakennus Oyj
  • Vallila Interiors Oy
  • FinCap Kiinteistökehitys Oy

Talous ja henkilöstö

Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 2,5 miljoonaa euroa ja olemma kasvaneet tasaisen kannattavasti aina perustamisestamme lähtien.

Alla kuvaajassa on liikevaihtomme ja henkilöstömäärämme kehitys.

Laatu

Rakentamisen laatu puhuttaa usein julkisessa keskustelussa ja pyrimmekin kaikessa toiminnassamme laadukkaaseen lopputulokseen, jotta kanssamme ei tarvitse pettyä.

Laatumme onkin ulkopuolisen Rakentamisen Laatu Ry:n varmentamaa ja meillä on heidän myöntämänsä RALA-pätevyys osoituksena tästä.

Sisäiseen laadunvarmistusjärjestelmäämme kuuluu kaikkien työkohteiden valokuvallinen dokumentointi sekä työvaihekohtaiset tarkastuslistat, millä varmistamme, että työvaiheet tulevat toteutettua hyvää rakennustapaa ja laatua noudattaen.

Yhteiskuntavelvoitteet

Kuulumme vastuullisena toimijana osaksi tilaajavastuu.fi palvelua, josta voit tarkistaa ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset todistuksemme milloin tahansa.

Rakennusalaa koskevan tiedonantovelvollisuuslain mukaiset työntekijä- ja urakkatiedot toimitamme automaattisesti verottajalle kuukausittain käyttämällä rakennusalalle suunnattua Talosofta toiminnanohjausjärjestelmää.

 

Ympäristö

Olemme sitoutuneet toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen ja pyrimme jo hankintavaiheessa minimoimaan työmaalla syntyvän jätteenmäärää.

Työmaalla lajittelemme jätteet osana normaalia päivittäistä toimintaamme ja huolehdimme näin omalta osaltamme, että minimoisimme ympäristölle toiminnastamme aiheutuvaa haittaa.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää